ICT Management.

ICT Management.

Reliable IT Services heeft de ambitie om te functioneren als uw eigen ICT-afdeling met alle taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen. Dat houdt in dat wij proactief te werk gaan en uw IT-omgeving structureel bewaken en optimaliseren om de beste performance uit uw systeem te halen.

Daar hoort natuurlijk ook een periodiek tactisch en strategisch overleg bij met de mensen uit onze klantenteams. Met dit overleg krijgt u meer grip op de ontwikkelingen binnen uw organisatie en nemen we alle marktontwikkelingen door die voor verbetering kunnen zorgen. Vanzelfsprekend zijn uw wensen, prioriteiten en beschikbare budgetten leidend.

Binnen ICT management betrekken we alle partijen, zoals de servicedesk, systeembeheerders en uw eigen interne organisatie. Alle afspraken over autorisatie, wachtwoord policy, back-up, disaster recovery en uw wensen in de roadmap documenteren we zorgvuldig, zodat er altijd direct een overzicht beschikbaar is.

ICT management op een rijtje

ICT management is:

• Proactieve analyses en bewaking resulteert in structurele optimalisatie van uw ICT-omgeving.
• Tactisch en strategisch overleg geven grip op de ontwikkelingen in uw organisatie en in de markt.
• Geplande verbetervoorstellen op basis van wensen, prioriteit en beschikbaar budget zorgen voor een inzichtelijke begroting.

Analyse, registratie, adviesTactisch adviesStrategisch advies
√ Servicedesk (problemen)√ Optimalisatie en verbetertraject√ Afhankelijkheidsmatrix
√ Systeembeheer (aanpassingen)√ Prioriteit bepalen en afstemmen√ Classificatiematrix
√ Interne organisatie (wensen)√ Budgetvoorstel√ Autorisatiematrix
√ Marktontwikkelingen (adviezen)√ Opstellen roadmap√ Documenteren van de afspraken