Over Reliable IT Services.

Over Reliable IT Services.

Met Reliable IT Services heeft u één aanspreekpunt voor uw complete IT. Van werkplek, via netwerken tot clouddiensten richten wij in en monitoren wij voor u. We bieden volledige controle over capaciteit en performance. Onze clouddiensten bestaan zowel uit private als public cloud en zijn ook in hybride vorm (in combinatie met een on-premise platform) af te nemen.

In een complexe wereld die steeds sneller verandert, houdt Reliable IT Services IT begrijpelijk en beheersbaar. Reliable IT Services heeft namelijk maar één hoofddoel: optimale ondersteuning bieden aan uw kernactiviteiten. Reliable IT Services faciliteert een zorgeloze IT-omgeving, zodat u uzelf kunt richten op de zaken die belangrijk zijn voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

FutureProof.

FutureProof.

Sinds juli 2022 maakt Rely en Managed-IT deel uit van de FutureProof Group en gaan samen door onder de naam Reliable-IT Services BV. De activiteiten zijn compleet gericht op ICT-diensten zoals netwerken, managed WIFI en telefonie.

De combinatie FutureProof & Reliable IT Services levert een totaalpakket aan diensten en ondersteunt organisaties volledig in het IT-beheer. Gezamenlijk zijn we marktleider binnen het notariaat. Naast het leveren van IT-diensten aan de Legal markt is er een sterke focus op gezondheidzorg en industrie.